Regio Regisseur

Media

Sinds de uitvinding van de fotografie (1826) en later de cinema (1878) hebben we een zeer sterk medium dat een grote invloed heeft gehad op de kunsten en de gedrukte media. Ook vandaag de dag is fotografie en film (video) bijzonder belangrijk binnen onze cultuur. Het is daarnaast een werkterrein waar je flink de handen uit de mouwen kunt steken.

Moderne middelen

We spreken nog wel over fotografie en film, maar deze media hebben door de jaren een behoorlijke update gehad als het gaat over de techniek. Niet langer zijn ze analoog, maar digitaal. Dat maakt nogal een verschil. Kijk maar eens naar de techniek die erbij komt kijken. Het internet is het medium van onze tijd, dat heeft ook al enige updates gehad. En wat een invloed heeft deze techniek gehad! In feite is het een verzameling van onze traditionele media: het schrift, foto en film.

laatste nieuws

Geplaatst op

Geld lenen doe je beter zó

Geld lenen is een belangrijke financiële beslissing en het is van essentieel...

Het leven kan onvoorspelbaar zijn, en soms word je geconfronteerd met situaties...

Geplaatst op

Het krachtige hulpmiddel in werk: Assessments

In de dynamische wereld van werk en carrières spelen assessments een steeds...

Zelf doen

Het mooie van de huidige tijd is dat je zelf heel veel kunt doen aan contentproductie. En als het gaat over content, dan is video de koning. Wanneer je producten of diensten onder de aandacht wilt brengen, dan is het zeker belangrijk om dit met video te doen. Daar wordt namelijk heel sterk door mensen op gezocht.

Tips om te creëren

Je kunt zelf heel veel leuke dingen maken met de juiste apparatuur. We geven je in onze blogs de nodige tips. Laat ons je inspireren.

Over ons

We inspireren je graag met interessante content. Lees vlug onze publicaties.

Contactgegevens

Via info @ regio regisseur.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden