ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken

ZZP arbeidsongeschiktheidsverzekering vergelijken? Waarom is een arbeidsongeschiktheidsverzekering zo belangrijk? Ondernemers kunnen geen beroep doen op de ziektewet. Raak je arbeidsongeschikt door invaliditeit of ziekte, dan vallen de inkomsten weg. Een korte tijd niet kunnen werken is vaak nog wel op te vangen met reserves, maar de financiƫle situatie verandert als je langere tijd niet aan de slag kunt.

Om de gederfde inkomsten op te vangen, kun je een AOV afsluiten. De meeste polissen dekken ongelukken, ernstige aandoeningen en ziekten. Je kunt zelf kiezen of je ook psychische aandoeningen in de verzekering laat opnemen of hierover bij Aov-zzp.nl advies inwinnen. Het is verstandig om AOV’s te vergelijken omdat deze verzekeringen behoorlijk in premie kunnen verschillen.

AOV vergelijken en online advies

Het grote voordeel van Aov-zzp.nl is de mogelijkheid via een online tool de AOV te vergelijken en via online advies de verschillen tussen de verzekeringen op een rijtje te laten zetten. Ook is het uniek dat je de arbeidsongeschiktheidsverzekering met online advies erbij kan aanvragen bij Aov-zzp.nl. Heb jij voldoende kennis van AOV’s? Dan is het ook mogelijk zelf, zonder advies, een AOV via Aov-zzp.nl aan te vragen. Voor jou als zzp’er en zelfstandig ondernemer is het van belang te weten wat, hoe en hoeveel de verzekering dekt. De verschillen ontdek je door de AOV te vergelijken.

Waar moet je op letten bij AOV vergelijken? Belangrijk hierbij is of de verzekeraar uitgaat van een vaste of leeftijdsgebonden premie, wat houdt de keuring in en welk bedrag ga ik verzekeren? Welke factoren bepalen de hoogte van mijn premie? Op deze vragen vind je niet altijd makkelijk een antwoord. Aov-zzp.nl heeft deskundige adviseurs die daarbij kunnen helpen. Via onze online omgeving en het online advies kunnen wij jou een adviesrapport op maat aanbieden, en dit rapport wordt persoonlijk met jou doorgenomen door een van onze adviseurs. Het uiteindelijke doel: de beste verzekering qua dekking, premie en risico te vinden die past bij jouw specifieke situatie. Het onafhankelijke advies wordt gegarandeerd doordat Aov-zzp.nl geen provisies berekent.